Fördelarna med vård i hemmet

by admin
Fördelarna med vård i hemmet

Pensionärer utgör omkring 13% av befolkningen i USA och antalet fortsätter att växa. Medellivslängden är mycket längre än det var ännu för 50 år sedan, och många människor nu lever i 80-årsåldern, 90, och ovan. Men inte alla dessa människor har möjlighet att ta hand om sig själva, och deras familjer måste göra ett svårt beslut om hur man bäst hand om dem. Många väljer i hemmet vårdtjänster i Portland, Oregon, som ett sätt att ge sina nära och kära den vård de behöver och samtidigt tillåta dem att vara så oberoende som möjligt.

I hemmet vårdgivare uppfyller ett brett spektrum av roller, beroende på behoven hos din älskade. I vissa fall kan de helt enkelt att behövas för att hjälpa till med tunga uppgifter som tvätt eller för att driva sin patienten runt staden på ärenden. I andra fall kan de behövas för andra uppgifter som

  • Sjukgymnastik
  • Dispense mediciner
  • Hushållsarbete
  • Bad och hygien
  • Klä på sig
  • Tillagningen

 

Bekant miljö

De flesta seniorer göra bättre när de kan stanna i sina hem så länge som möjligt. Deras hem ger en bekant miljö där de kan ha tillbringat de senaste 40 eller 50 år. Det är oerhört skönt för dem att kunna ha alla sina tillhörigheter i en bekant miljö där de kan känna sig hemmastadda. Detta är särskilt viktigt för patienter med Alzheimers och liknande sjukdomar som snabbt kan bli förvirrad och upprörd i okända inställningar.

 

Erfarna Övervakning

Även om du kan känna sig skyldig att lämna din älskade en i händerna på en främling, är det verkligen bättre för alla. Du kommer att ha mer tid att ta hand om dig själv och din familj och din äldre älskade en kommer fortfarande att vara väl omhändertagen. De flesta familjemedlemmar faktiskt inte kvalificerad att ta itu med många medicinska tillstånd eller kriser som uppstår. Å andra sidan, är din i hemmet vårdgivare särskilt utbildade för att ta dessa situationer i steg.

 

Spara pengar på Care

I många fall, vård i hemmet billigare än inskrivning i ett boende med stöd anläggning. Detta beror på att du inte behöver betala och logi kostnader när din älskade är kvar i sitt eget hem. Men tror inte att bara för att det är billigare, är tjänsten inte lika bra. I själva verket, i hemmet vårdgivare ge bättre service, eftersom de kan spendera en-mot-en tid med sina patienter i stället för att dela upp sin tid mellan en hel hemtjänst anläggning.

 

Ökad social interaktion

En av de största fördelarna en i hemmet vårdgivare kan ge är hans eller hennes sällskap. Även många äldre som är tämligen oberoende saknar ofta de sociala interaktioner som de använde för att njuta av. Deras familjer är ofta upptagen och deras vänner är förmodligen i hemtjänst situationer också. Efter att ha någon att prata med är ofta höjdpunkten av sin dag. Om de är tillräckligt bra för att vårdgivaren kan också ta dem på resor till köpcentret, en restaurang eller en lokal park låta dem umgås med ännu fler människor.

 

Roligare liv

Många äldre inte trivas på hemtjänst anläggningar för en mängd olika skäl. De kan känna sig försummade, missar sina hem eller oberoende, eller helt enkelt har svårt att anpassa sig till nya miljöer. Väl där många pensionärer ge upp, och deras hälsa försämras ännu snabbare på grund av det. Hemma, pensionärer kan känna sig mer bekväma och är mer angelägna om att vara aktiv – hålla dem mentalt och fysiskt friskare under en mycket längre tid. Vård i hemmet tjänster i Portland, Oregon, är utformade för att dra fördel av detta. Din vårdgivare kommer att bidra till att ge mental stimulans och hålla din älskade en aktiv och engagerad. Detta leder till en mycket högre livskvalitet, så din älskade verkligen kan göra det mesta av sina gyllene år.