Att hitta rätt Senior Care alternativ för din förälder

by admin
Att hitta rätt Senior Care alternativ för din förälder

Titta på en älskad förälder blir äldre kan vara svårt. Du har alltid sett dina föräldrar som starka förebilder för auktoritet och visdom. Medan visdom förblir säkert intakt, kostnaden för all denna kunskap kommer vid en tung kostnad. När du ser några farliga tecken som minnesproblem och begränsad rörlighet, då vet du att det är dags att söka någon professionell hjälp. Det finns många alternativ där ute för denna typ av stöd. Följande tips kan hjälpa dig att hitta rätt alternativ för äldreomsorg i Portland för dig och din älskade:

 

  • Prata med din älskade: Många välmenande barn söker äldreomsorg i Portland har svårt att komma ihåg att de inte är de enda vars åsikter roll när det kommer till detta val. Det är din förälder som kommer att få vård, så det är din förälder som ska ha huvudströmmen av beslut. Var noga med att tala med din förälder om vad som tänkt.

 

  • Skriv ner dina behov: Innan du går till någon anläggning eller träffa någon vårdgivare, är det viktigt att du vet vad det är du verkligen behöver. Det finns vissa företag som inte erbjuder vissa medicinska procedurer. Andra företag kommer inte att hantera lätta matlagning och städning. Om dessa saker som du behöver, måste du ha dessa behov nedskrivna så att du inte glömmer att fråga varje företag om dem.

 

  • Skriv ner dina behov: När du vet att behoven kan tillgodoses, kan du gå vidare till att se till att en del eller alla önskningar kan uppfyllas. När du har separata listor för behov och önskemål, kommer det att bli lättare för dig att prioritera de fördelar som erbjuds av varje företag så att du inte blir distraherad av en som har massor av extra vill, men inte alla av de faktiska behoven.

 

  • Tour bostäder: En av de viktigaste beslut du måste göra är att välja mellan en internatskola anläggning som ett vårdhem eller en vård i hemmet service. Det bästa sättet för dig och din förälder att få en känsla för ombordstigning anläggningar är att turnera en. Detta kommer att ge dig och din förälder en bättre uppfattning om vad som bör förväntas, och som kan hjälpa dig att avgöra om eller inte det är rätt steg att ta.

 

  • Prata med i hemmet representanter: När du har tittat igenom några boende alternativ, är det dags att träffa människor som kommer till hemmet för att hantera vårdbehov. Detta gör att du kan placera vid sidan de två olika alternativ för att se vilken som passar bra med din situation.

 

  • Överväg scheman: Bara för att din förälder åldras betyder inte att din värld helt plötsligt avstannar. Du har fortfarande en familj att ta hand om, arbetsscheman för att balans och medborgerlig ansvar som inte bara kan tas bort. När du letar efter rätt hjälp, måste du överväga ditt schema och tider på dygnet när dina föräldrar behöver mest hjälp.
  • Få rekommendationer: Du är definitivt inte den enda runt som har ställts inför detta beslut. Prata med folk du känner som har gjort detta, och få sina personliga rekommendationer.

 

Samla information och med tanke på dina personliga behov kommer att hjälpa dig att få den bästa senior vård i Portland. Det finns en massa människor där ute som är beredda att hjälpa dig om du bara tar sig tid att ta reda på vad olika tjänster och företag har att erbjuda. När du har rätt service på plats, kommer du och din älskade man vara tacksam för de lyfta bördor och ökad säkerhet.